"Det är det som bär mig nu"

04.04.2011 kl. 19:27
Försöker byta mina bilder men det går trögt.


Garaget

Garagedag idag.
Vädret anpassade sig därefter och har varit mulet hela dagen.
Jag har tagit i bruk tekannan som finns här. Den är fin. Och igår köpte jag hederligt svart te.

Släppte ut en fluga som hade hittat in igår då jag vädrade.
Ég

Drömde att jag var på väg och köpa någonting, hade plånboken med mig, var kanske på väg till en bar eller nånting, och så gick jag förbi ett ställe med tama lejon och tigrar och såna och så blev dom hotfulla mot mig. Först blev jag mycket rädd men sen höll jag mig alldeles stilla som man ska göra. Jag lät dem ta min plånbok som dom for iväg med och tog mig sedan bort därifrån.
Det var inte allt men det får räcka.
Jag drömmer väldigt mycket och kommer ihåg det mesta.

Ska nog gå ut idag, till matbutiken. Så borde det finnas ett apotek också och jag ska försöka hitta en nagelsax.
Det borde finnas en bibba också helt nära, det ser inte ut som en bibba så jag har inte vågat mig dit ännu. Men jag vill låna isländsk musik som man inte får i Finland. Det finns mycket isländsk musik som man inte får i Finland.
Och jag vill ha variation till Tracy och Eva Dahlgren och Loreena Mc Kennitt och resten.


Det isländska folket

Jag såg posteljonen idag. Han gick förbi mitt fönster, till boningshusets dörr, kom riktigt snart tillbaka. Jag fick ingen post.
Jag är inte van vid att bo på marknivå.

Annars har jag inte sett så många islänningar idag för har varit hemma hela dagen för att komma igång med Enne.
Jag har inte skrivit så mycket nytt, men nog läst igenom och gjort ändringar. Det går långsamt men i alla fall går det lite.